Snack dobbelsteentjes Konijn 150 gr Bekijk groter

Bandit Bio Dieet Hond nierproblemen 480 gram

bani480

Nieuw product

Bio Dieet Hond Nierproblemen 480 gram

Meer details

€ 4,35 incl. BTW

Meer informatie

Nieraandoeningen zijn meestal onomkeerbaar. Maar met een goede aangepaste voeding, en de juiste ondersteuning, kan het verdere verval van de nieren wel worden tegen gegaan, om zo het dier beter te laten functioneren.

Het is uiterst belangrijk dat u in behandeling van een goede dierenarts bent. Nierfalen gaan altijd gepaard met een aangepast dieet. Er zijn vele dieetvoedingen op de markt die lang niet allemaal even goede zijn. Sommige worden zeer slecht gegeten door de hond of kat. En juist een hond of kat met nierfalen moet goed eten en veel vocht binnenkrijgen. De voeding moet ook uit veel vocht bestaan en het is uiterst belangrijk dat er goede en makkelijk verteerbare (dierlijke) eiwitten in de voeding aanwezig zijn. Plantaardig eiwitten geven vaak meer afvalstoffen dan makkelijk verteerbare dierlijke eiwitten.

Het Bandit nierdieet bestaan dan ook uit makkelijk verteerbare, dierlijke, eiwitten. De voeding heeft een laag fosfor gehalte en bevat veel vocht. Hierdoor worden de nieren ontlast.

Laat bij een ouder dier regelmatig bloedonderzoek doen door uw dierenarts, want vroegtijdige diagnose verlengd de levensverwachting van het dier. De symptomen van nierfalen treden vaak pas op nadat de nieren al voor 70% beschadigd zijn. Beschadigde nieren herstellen niet meer. Bandit diervoeding zorgt ervoor dat de functie van de nieren niet nog verder achteruit gaat.

Voor meer informatie over nierfalen en dit product, kunt u contact opnemen met de medische lijn van Bandit Diervoeding: Tel 0318-590403 (Drs T. Koning dierenarts of H.W. van de Lang) .
Deze voeding kan een snel resultaat geven, met al binnen enkele dagen vermindering van de klachten. De voeding is samengesteld uit natuurlijke ingredienten en zonder toevoegingen van chemische middelen.

Samenstelling - Allemaal Biologisch tenzij anders vermeld
Kip, Runderpens, Runderhart, Rundernieren, Runderlever, Rundvlees (met hoog vetgehalte), 15% Groente en 8% Vette vis